Bror til skudoffer er lettet: - Jeg har talt med ham, og han har det godt

Skudofferet efter mandagens skyderi i Vollsmose har det efter omstændighederne godt og har gennemgået en vellykket operation. Det fortæller hans bror mandag aften.

Den 28-årige mand, der blev skudt i Fyrreparken i Vollsmose mandag eftermiddag, er mandag kommet igennem en succesfuld operation på Odense Universitetshospital og er derfor uden for livsfare. Det fortæller offerets bror, Abdiwahaab Sabriye, til Fyens.dk. Han har selv talt med offeret, som både fysisk og psykisk er ved godt mod.

- Han kunne sagtens tale, og han havde ikke nogen skader ellers. De siger, at han ikke får varige mén, siger han og fortæller, at broren skal blive på intensiv afdeling indtil tirsdag.

De gode nyheder vækker glæde hos Abdiwahaab Sabriye.

- Jeg er meget lettet. Jeg vidste godt, at han var udenfor livsfare, men jeg var bange for, at han ville få langvarige skader. Jeg er glad for, at han er rask, og at han virker helt fin. Også psykisk virker han til at have det overraskende godt, siger han.

Hvornår skudofferet kan blive udskrevet er endnu usikkert.

Abdiwahaab Sabriye fortalte torsdag eftermiddag, at det angiveligt var et afsluttet parforhold, der var baggrunden for skyderiet. Selvom skyderiet ifølge Fyns Politi ikke tyder på at være banderelateret, så er det alligevel noget, der har skabt frygt i Odense-bydelen.

source.ww.fyens.dk

Category